12-01-2020 strak in het pak op naar KNMV Motorsportgala in het Amphion theater te Doetinchem.

Een indrukwekkend Motorsportgala waarbij niet alleen de podiumwinnaars van diverse motorsporten aanwezig waren maar onder andere ook KNMV officials en vrijwilligers.
Tijdens de dinershow werden niet alleen getrakteerd op heerlijk eten en muziek maar werden o.a. de "Hans de Beaufortbeker uitgereikt aan Glenn Coldenhoff, de "Ben Majoortrofee ging naar Roan Moosdijk, de "Baansporttrofee aan Stichting Motorsport Roden en de ereprijs "Motorsporthart"aan Roelof Waninge.

Ook werden er 4 items geveild voor het goede doel "Against Cancer" Deze stichting geeft een glimlach aan de kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker, door het organiseren van (race)evenementen voor deze kinderen en hun gezinnen sportevenementen bezoeken.
Zo kon je onder andere bieden op een trainingssessie met motocrosser Jeffrey Herlings, een gesigneerd shirt van Barcelona-speler Frenkie de Jong, een pittige uitdaging 24 uur op pad met de Luchtmobiele Brigade en een dag als gast bij het Yahama-team van Michael van der Mark tijdens het WK Superbikes op Assen. 
KNMV-directeur Patrice Assendelft had nog een belofte openstaan aan Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Calvin Vlaanderen en Roan van de Moosdijk.
Als zij de Motocross of Nations zouden winnen, zou Patrice een liedje zingen. Patrice zong ‘My Way’, en haalde hiermee ook een mooi bedrag op.
Op deze avond werd zo tegen de 30.000 euro opgehaald voor Against Cancer.